Marilyn Manson Metaltown 120615

Betyg:3

Som skräckrockare får man inte slå sig till ro. Fråga bara Alice Cooper som har sysslat med detta i över fyrtio år. Marilyn Manson har inte hållt på lika länge men han var helt klart i en svacka för tre år sen. Då var Metaltown kvar inne i Göteborg och Manson var i så dåligt skick att han behövde syrgas mellan låtarna!

   2012 ser vi en betydligt piggare artist. Det maniska rörelsemönstret från förr är tillbaka och rösten river gott. Nya skivan är acceptabel och ett antal bitar kommer därifrån, dock inte ”Slo-Mo-Tion ” som jag hade velat hört. Mest jubel väcker dock två covers: ”Personal Jesus” av Depeche Mode och ”Sweet dreams” av Eurythmics.

   Kompbandet är en tråkig historia som bara gör vad de måste och visar noll engagemang. Återigen är jämförelsen med Alice Cooper nära till hands: Alice Cooper var ett band från början, så även Marilyn Manson. Nu får sångaren själv dra hela lasset och då kan jag förlåta att han schabblar bort några textrader. En festivalkonsert blir per automatik kortare och mer sparsmakad och det är svårt att slå spelningen på Hovet 2007.

This entry was posted in Festivaler, Konserter and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Marilyn Manson Metaltown 120615

  1. Pingback: Två för en | Ljudmatta.se

  2. Des says:

    Var Twiggy med på kompgitarr eller är de osams igen?

    • admin says:

      Är osäker på detta men han verkade som sagt bara ha en högst professionell relation till musikerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *