Skivkrönikan vecka 37

Årets metalplatta är här! Carcass återkomst på skiva är värld all väntan. Skitigt, snyggt och hittigt på samma gång kommer ”Surgical steel” att kamma hem många priser på hårdrockens Oscarsgalor. Som om medlemmarna, nya som gamla, har laddat för det här sedan det snöpliga slutet med ”Swansong” 1996. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: man blir så glad av arg musik!

Annars känns det som om det nästan släpps FÖR många skivor nu. Nine Inch Nails är tillbaka med ”Hesitation marks”, får återkomma om den. Superchunk släppte en sprudlande popplatta härförleden och den har snurrat flitigt ett tag. Och så Neko Case, altcountryns klaraste stämma som man alltid kan lita på i kvalitetshänseende. Titeln på den? The Worse Things Get, The Harder I Fight, The Harder I Fight, The More I Love You. Kolla upp!

This entry was posted in Krönika, Skivor and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Skivkrönikan vecka 37

 1. kulturhuset says:

  Känner du för att slänga upp något om spelningen på Kulturhuset den 26 oktober? The Resistance och Nale kommer och lirar. Kulturhuset börjar med metalspelningar. Det kommer bli tungt!

  The Resistance består av Marco Aro (The Haunted), Jesper Strömblad and Glenn Ljungström (In Flames) Chris Barkensjö (Face Down) och Claudio Oyarzo (Minora).

  Nale: Mathias Blom (sång), Tomas Åkvik (gitarr), Johan Risberg (bas) och Anders ”Andy” Ljung (trummor).

  https://www.facebook.com/events/526044687474170/

 2. admin says:

  Det hade jag gärna gjort, men jag ska på 40-årsfest det datumet. Är impad av bokningen dock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *